2014. január 10.

[Képek+Fordítás+Videó] KAT-TUN Aomoriban - KAT-TUN no Sekaiichi Tame ni Naru Tabi!

A tartalom megtekintéséért kattints a folytatásra: 
 A KAT-TUN kirándulása Aomoriban. Néhány részlet: 
- A halászhajón Junno kivételével mind tengeribetegek lettek, és lefeküdtek aludni. Ueda 4,5 órát aludt, Nakamaru 2,5 órát.
- Kame, Nakamaru, Junno és Ueda is vezette a Soliot a műsorban.
- A középiskolai látogatás során meghallgatták a diákok problémáit és kívánságait.
- A harmadik feladatuk teljesítése érdekében, ahol éjszakai szállást kellett találniuk, random nőket szólítottak le, hogy adjanak nekik szállást. A diáklányok felhívták az anyukájukat is, hogy náluk alhat-e a KAT-TUN, de a szülők elutasították. Végül egy néninél szálltak meg, ahol ételt is kaptak, ők pedig mindent megettek.
- A néni, aki elszállásolta őket, egyedül él. Nagyon kedves volt a fiúkkal, azt mondta, úgy bánt velük, mintha a saját gyerekei lennének. Hajnali négykori felkelt, hogy ételt készítsen nekik.

Az epizódot megtekinthetitek az alábbi LINKen
vagy
Youtube linkek: 
LINK ②LINK ③LINK ④LINK

3 megjegyzés:

 1. Szia,

  nagyon szépen köszönöm, hogy elhoztad nekünk ezt a videót :D Igazán boldog vagyok, hogy láthatam a fiúk hétköznapi oldalát. :D Mindannyian nagyon aranyosak voltak végig a műsor alatt. Nem csodálom, hogy kidőltek a hajókázás során, főleg Ueda. ^_^ Az iskolában is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, és ha jól kivettem a videóból, csupa jó tanácsokkal látták el a fiatalságot :D Végül, igazán szívmelengető volt az a rész, mikor 1.) Ueda átölelte az ételt adó nénit, 2.) mikor szállást kaptak. :D
  Köszönöm, hogy elhoztad! ^w^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szívesen :) Nekem is tetszett, hogy hétköznapi közegben láthattuk őket, sokkal emberibbek és természetesebbek voltak így. Jó lenne sok ilyen műsor velük :)
   Ha találok hozzá angol feliratot, megcsinálom a magyar fordítást is hozzá :)

   Törlés
  2. Ohhh, igen ! Az valami szuper lenne ! ^w^ ~(^_^~)

   Törlés